måndag 18 januari 2010

Var tog det vägen?

Hur får man tillbaka det?

Det har varit borta länge nu. Det... eller den. Passionen, pirret... Förmågan att våga lita på någon så mycket att man faller.
Det var längesen nu, nämligen. Sådär längesen att jag inte minns.

Visst har jag varit intresserad, fascinerad, nyfiken... Till och med lite småförälskad, även om det snabbt har gått över.

Men hur blir det mer? För nu vill jag ha lite pirr i livet.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Oj vännen. Svår fråga.

Antingen kan man göra som jag och kasta mig in i det mesta och konsekvensanalysera i efterhand. Kan endast tveksamt rekommenderas. Jag har väldigt roligt och jag LEVER. Men jag är ledsen ofta också. Fast min förhoppning är ju att jag förr eller senare ska "råka" slänga mig i rätt famn. Där jag vill stanna.

Eller så kan du vänta på att någon person får dig att vilja komma ut ur ditt skal. Någon som långsamt lockar fram viljan och passionen i dig. Detta är ju kanske det mest skonsamma men också det svåraste. Det du måste göra är ju att exponera dig för denna person. Så att han hittar dig menar jag. Och det är ju riktigt svårt när man inte har en aning om var han är någonstans...

PUSS

Antoinette sa...

Det är en svår fråga!
Jag tror jag måste kasta mig ut mer. Den här introverta approachen har ju funkat sådär... :S Men det är ju just det. jag har glömt hur man kastar sig ut! Ja, mer än ett ons, då. Kul och bra nån gång, men sen..?
Kram!!!

Anonym sa...

Gör lite crazy grejer som du egentligen inte vågar. Flirta. Kanske nätdejta? Blind data?

Bara bryt vanan av att vara introvert och försiktig. Är inte helt enkelt förstås men OJ vad mycket energi man får av en flirt som funkar!

Jag håller tummarna för dig och ska peppa dig aaaaaall the way! Puss

Antoinette sa...

Åh, jag har gjort det där! :) Förut... Men det är nog dags igen.
Svårt nu bara, när jag fortfarande inte gillar vad jag ser i spegeln.. :S
Men jag kämpar vidare! ;)
Och tack, jag behöver all peppning jag kan få..
Kram!