fredag 2 juli 2010

Vilka är ni??

Efter att ha läst hos VVP blev jag inspirerad.. Även om det inte är tokmånga som läser den här bloggen så är det i alla fall kanske bara 1/4 som kommenterar. Vilka är ni alla? Hur hittade ni hit? Varför läser ni? Skriver ni också bloggar, som jag borde ta en titt på?

Please, let me know!

9 kommentarer:

Varför vara perfekt.. sa...

Hej hej! Här är jag VVP :D Tror jag kom hit genom OoiV:s gamla blogg. Tycker att du skriver bra!
Det tråkiga med mitt inlägg ang detta, är ju att det är INTE någon anonym/de som ej kommenterar som har skrivit något :(
Det va ju mest det jag va ute efter hahaha! :)
KRAM

Kattis sa...

Jag läser förstås! (men det visste du ju redan) :) Kram

Aurora sa...

Äsch, du vet ju vem jag är :)

-= Steamboat Willie =- sa...

Tja... Jag läser regelbundet.. Har en egen blogg elelr två, men de är inte så läsvärda precis. Kommer inte ihåg exakt hur jag kom hit, men det var via en annan blog. Troligen via VVP-bloggen. Jag flirtade med någon som flirtade med mig och rekommenderade VVP.. och sedan så kom jag till dig. Varför jag läser är inte så lätt att svara på, men det är något som ger mersmak så att jag kommer tillbaks varje dag och kollar kommentarerna.

Antoinette sa...

Roligt att ni delar med er!!! :)
Men som VVP sa, det vore ju roligt om även ni andra kunde ge er till känna, bara denna enda gång.. ;)
Ni är ju ändå anonyma?
Kram!!!

Anonym sa...

Ja o jag é ju jag, mig känner du ju :oD

Antoinette sa...

Japp! :D

Mr E sa...

Jag läser också! Tror jag hittade hit genom 'Ord och inga visor'. Skriver blogg själv gör jag med, fast jag är fantastiskt dålig på att uppdatera där just nu...

Antoinette sa...

Åh vad roligt, nån jag inte visste om! :) Kikade lite på din blogg och kommer definitivt att återvända. Roligt med nån som lever ett helt annat liv än vad jag gör just nu!