lördag 17 juli 2010

Semesterförkyld?

Är det inte spännande att man blir sjuk lagom tills man ska börja jobba?
Jag har mått bra hela semestern och nu, sista veckan..
Jag vaknar varje morgon med skitont i lungorna när jag andas djupt. Snorar och hostar. Ingen feber, även om det känns så. Fast jag är väl bara allmänt varm, antar jag.

Eller så är det den där jobbångesten...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Trist...jag har varit hes nästan hela sommaren. Det är som att man aldrig blir frisk när man blir sjuk den här årstiden. Hoppas det går över för dig.

Börjajobbaångest är farliga grejer, brr ryser när jag tänker vilken ångest jag hade förra året hela veckan innan jag skulle börja :/

Anna sa...

Trist att du blev klen nu då, kanske du har rätt att det är jobbångesten. Min har nästan helt försvunnit, jag fattar inte det men jag klagar inte. Kanske har att göra med att jag jobbar måndag för att sedan vara ledig tisdag, lite lagom mjukstart så där. Hoppas du kryar på dig snart nu!
Kram

Antoinette sa...

Jag har klarat mig ganska bra från jobbångesten hittills, men.. Är ju inte jättesugen på att börja jobba igen, det ska jag villigt erkänna.

Jag tror att det är värmen. Trots att jag älskar den, så är jag inte van. Nu har den slagit ut magen igen också. Jag får helt enkelt slappa som fan nu dessa sista dagar...