söndag 25 juli 2010

Söndagkväll i Såsen

Te i muggen, hosta i halsen och Flyga Drake på TV. Fast jag orkar inte se den. Den är förmodligen hur bra som helst, men jag orkar inte den typen av film ikväll. Jag orkar ingen film ikväll.

Imorgon är det jobb. Förhoppningsvis ganska så slött. Jag kollade in Platsbanken idag och hittade faktiskt tre nya jobb att söka. Jag är inte riktigt kvalificerad för något av dem, men hey! Jag kan inte få mer än nej. Hittade en sida med olika CV-modeller man kunde ladda ner också, så det gjorde jag. Två av dem verkade bra för mina syften. Man fick med allt, egenskaper, intressen, utbildning och erfarenhet. På ett bra sätt.

Sen försöker jag kolla vad det skulle kosta att åka till Kansas. Får göra en schablonsökning, för det går inte att söka så långt fram i tiden. Det går väl sådär, sidan bråkar med mig, men det är bara kul att kolla lite. Hittar resor för ca 5500, det skulle ju funka. Helt klart.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Skulle gissa att det ligger därikring. Kollade till Huston och för mig går det dryga tusingen pga att jag måste åka från norr ner till Arlanda. Varför Kansas?

Antoinette sa...

Allt beror på när man bokar. Nu kollade jag på 2 veckor med hemresa från NY.
Åker ju till Vancouver i höst, det går på ca 7000. Men då är det KLM.
Det händer grejer i Kansas... ;)

Amy Glaad sa...

Woohoo, 5 papp funkar skitbra, Det och slagga hos polare, el på ett så billigt sunkhak som möjligt (ska vara så lite på rummet som det bara går) Kan bli riktigt bra det här! =)

Bra där med jobben! Heja A

Antoinette sa...

Ja!
Kollar hotell i New York oxå, finns på manhattan för ca 1000/natt. Så kanske man får ännu billigare när man bokar flera nätter.