fredag 23 juli 2010

Vårdsvängen hurra!

Nu blir jag så himla trött.
Jag trodde att jag hade kvar ett recept på Sertralin, men det visade sig att så inte var fallet. Så nu måste jag få tag i ett recept, för tabletterna är slut och jag får inte göra uppehåll. Då kan jag trilla ner i hålet igen. Problemet är bara att jag har flyttat och tydligen bytt vårdcentral, så den gamla vill inte skriva ut receptet. Eftersom jag inte varit på besök på den nya vårdcentralen vill inte de heller skriva ut receptet. I vanliga fall hade jag kunnat be pappa, men han är på semester och kommer hem imorgon.
Nu har jag ringt den gamla vårdcentralen och vädjat till deras medmänsklighet. Jag ska ringa tillbaka senare i eftermiddag och se om doktorn där förbarmat sig över mig.
Annars kan ni räkna med ångestfyllda inlägg nästa vecka...

8 kommentarer:

Antoinette sa...

Pratade just med en läkare på gamla vårdcentralen, som gick med på att skriva ett engångrecept! Tack universum, för godhjärtade människor!!!

Pettiwoman sa...

Åhh vad bra!
Tänkte precis skriva att det var så jävla dåligt, vad är problemet liksom.
Vet själv hur det är med den typen av tabletter och hamnat i den situationen nån gång.

Bra att det löste sig!

Kram

Antoinette sa...

Ja, samtidigt är det väl bra att den nya VC vill att jag ska komma dit så de får träffa mig. Hoppas de har tillgång till de gamla journalerna bara, för orka dra allt igen, liksom...

Aurora sa...

St Görans psykakut kan säkert hjälpa dig.

Antoinette sa...

Det löste sig denna gång. Ska nog ändå boka upp ett besök på nya VC, så jag får en ordentlig kontakt där. Tack ändå för tipset!

Anonym sa...

Vilken tur. Åt något liknande i vinter, slutade nu inför sommaren och det gick bra..peppar, peppar (säg till om inläggen blir för mörka då är det kanske dags att ta tag i det igen ;)).

Problemet tycker jag är att man får bieffekter vid uppehåll, jag hade enorma problem med magen bara jag ökade eller minskade dosen det minsta...

Amy Glaad sa...

Åh, vad skönt att det löste sig!

Antoinette sa...

Ja, jätteskönt! Blev orolig ett tag!