måndag 24 januari 2011

Slut som artist...

Jag är jättetrött. Verkligen helt slut.
Skulle gått på föreläsning, men det var bara att ge upp och gå hem efter jobbet. Känner mig förkyld också, jävla skit. Hoppas det är tröttheten. Ska köpa Kan Jang.

Är sugen på allt möjligt, men jag hade gått ner 2,3 kg denna vecka och vill ner minst ett nästa, så den gubben går inte. Har en anledning till att vilja ner i vikt nu, vår nya fina klänning fanns inte i den storlek jag egentligen har. Så nu är det bara att tappa på, så jag kommer i klänningen till i maj...

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vilket kanonresultat :). Inte illa du måste ju ha tränat som ett garntok..Jag har gått ner men jag vet inte hur mycket eftersom jag inte ska veta. Ska bara veta om det är plus, minus eller still..

Det är ju så typiskt att du ska bli sjuk nu. Bara att förlita sig på kosten, men hur lätt är det när man är risig?

Krya på dig och än en gång skitduktigt gjort med träning och kost..

Antoinette sa...

Jag hoppas som sagt att det bara är trötthet... Har köpt Kan Jang nu och ska hälla i mig, samt buffra med varmt te med honung. Imorrn ska jag spinna, så är dte bara!
Skönt att det var minus då! Nu fortsätter vi, heja oss!

Kicki & Jörgen sa...

GRattius till viktnedgången. Du klarar det! jag kämpar på jag med, men tyvärr har det gått uppåt det sista, men det jag råda bot på!

Antoinette sa...

Tack!
Jamen vi får peppa varann här i bloggen, vetja! ;)

Anonym sa...

Wow, vad mycket! Jag gick bara ner 0.5 denna veckan, men hoppas på 1 nästa.

Antoinette sa...

Ja, men detta var ju min första vecka. Du har ju hållit på ett tag. Jag tror kroppen är i chock, så nästa vecka kommer det nog att stå still, även fast att jag sköter mig.. :)

Men vi fortsätter!!!