måndag 17 januari 2011

The first day..

Första dagen med Viktklubb.
Än så länge går det strålande. Det brukar göra det i början. Nu gäller det bara att det fortsätter gå strålande även om tre veckor. Och fem. Och sju.  Ni fattar.

Det här med nyårslöften och gymhets börjar bli löjligt nu, förresten. Okej att det inte fanns plats på Coren när jag glömt att boka. Okej att det var fullt på alla crosstrainers och löpband, så att jag fick gå och köra lite egen core istället i stretchrummet.
Men det är inte okej att det inte fanns ett enda ledigt skåp när jag kom in i omklädningsrummet. Inte ett enda! Jag fick vänta i 10 minuter innan jag lyckades sno åt mig ett. Jag förstår inte vart alla människor är? Vart gömmer de sig? Eller är det fruktmammorna* som låter alla sina avkommor få varsitt skåp fast de egentligen skulle få plats i ett?

På spinningen fanns det platser kvar i alla fall, så nu har jag i runda tal gjort av med härliga 572 kalorier. På spisen står en grönsakssoppa och kokar. Fördelen med att gå och träna på kvällarna är att det inte finns så mycket tid till att vara sugen på onyttigheter. Jag ska nog träna imorgon med.






*Mammor som behandlar omklädningsrummet som en värmestuga i fjällen och dukar upp diverse frukt till sina avkommor efter badet, med förkärlek för banan och apelsiner.

4 kommentarer:

Tears and Pearls sa...

Lycka till! Och jag börjar med Zenical i dag!

Antoinette sa...

Wohoo!
Vad spännande! Du måste säga om det funkar!

Tears and Pearls sa...

Jepp, ska säga till om det funkar :)

Antoinette sa...

Bra, jag har nämligen kontakter... Så om det funkar vill jag prova! Gör ju inget med lite hjälp på traven!