söndag 23 oktober 2011

Random

Fortfarande inte ett ljud från väninnan. Ja, förutom att hon skriver på Fejan om hur synd det är om henne för att hon är sjuk, samtidigt som hon checkar in på lokala puben om kvällarna. Jaja.

Jag har visst råkat boka in två dejter nästa vecka. Och jag har inte sagt nåt till M. Inte för att jag behöver det. Visst inser jag att jag gör detta lite av självbevarelsedrift, för att komma ihåg att det finns andra killar och för att få bekräftelse. För jag är ju där och balanserar på kanten, ni ska inte tro att jag inte vet om det. Bara för att jag vet att M inte är rätt kille, så betyder det inte att mina känslor fattar det. För han är liksom här hela tiden och har är ju verkligen inte bara dryg och ytlig, herregud. Han är ju rolig och trevlig och go också. Jag gillar ju honom. Annars skulle han inte få bo här.
Men det blir bra med dejterna. Jag har bestämt med mig själv att jag inte behöver säga nåt så länge det inte blir en andra dejt.

Nu ska jag snart åka och repa, vilket känns kul, men lite.. obekvämt. Vi behöver ha ett snack nämligen, om prioriteringar och att göra det man ska mellan repen. Det är väl framförallt en av oss som inte gör det och det sinkar oss. Inte så kul. Men, lika bra att ta det nu.

Jag har ätit choklad i helgen och det var gott. Nu är det tillbaka till den smala vägen.

Och om drygt två veckor åker jag...

6 kommentarer:

Kira sa...

Två dejter! Vad spännande! :)

Antoinette sa...

ja, visst är det? Jag som inte skulle dejta förrän jag kom hem från lanzarote!

Anna sa...

Riktigt dåligt att hon inte kan visa att hon läst ditt mail, vilket hon säkert har. Efter att man varit så där ärlig och berättat vad man tänker och känner så vill man ju ha feedback. Irriterad jag blir!

Antoinette sa...

Hon är rätt konflikträdd, så jag är inte jätteförvånad.. men visst är det synd!

Kira sa...

Jag vill också ha två dejter. :) Vad ska ni hitta på?

Antoinette sa...

Det blir fikadejter bägge två. med den ena blir det nog mycket sångprat.. Den andre är konstnär, vad pratar man om då? ;) Fast jag kommer nog på nåt.. Kul att komma ut lite bara!