fredag 14 oktober 2011

mindre och mindre

- 0,5 till idag.
Det gör ju inget. Och då vägde jag mig ändå med nattlinne på.

Sen blev det lite knas ändå, eftersom jag drog in till stan. Det var väldigt trevligt, men det hann gå lite för länge mellan måltiderna. På väg hem blev jag lite yr och nästan illamående. Väl hemma vräkte jag i mig två grillade kycklinglår och två kycklingspett. Nu är jag proppmätt. Inte att rekommendera, men nån dag då och då funkar det ju.
Jag tycker det börjar synas nu. Lite, i alla fall. Det som märks är att jag blir lite slappare också, så det är bara att fortsätta träna. På söndag ska jag springa igen, nu är jag frisk, bestämmer jag.

Förresten.
Jag funderar på att byta till Wordpress. Gillar att kunna lösenordsskydda inlägg. Nån som vet om man liksom kan flytta hela bloggen?

6 kommentarer:

Tears and Pearls sa...

Jodå, du kan flytta hela bloggen :) Har en wp-adress själv. men inte redo för att flytta ännu.... även om jag vill lösenordsskydda nu med. kram!

Antoinette sa...

men hur gör man då? Lär mig! :)
Kram!

Truth sa...

Dottern testade WP men blev tokig av den långa laddningstiden. Den "tajmade" ur innan den han uppdateras. och jo...vi har skitsnabbt bredband...

Antoinette sa...

Hmm.. Ska testa lite, så får vi se.. :)

Tears and Pearls sa...

Är inte så haj på det ännu.(har inte varit inne på wp på 1½ månad nu första gången sedan jag gjorde den) Skapade en wp-adress redan för ett år sedan, men blev totalt lack på den. T å l a m o d är inget man har... Men kunde iaf flytta över inlägg,göra en header... m.m i will teach you soon :)

Anonym sa...

Inga problem, jag tänkte först lägga över allt men valde att lämna det gamla i slutändan...älskar att man kan lösenordsskydda och så ser man snabbare uppdateringarna från WP-bloggarna :)