lördag 18 juni 2011

slut på torkan?

Middag hemma hos.
Betyder det hångel? Det kan göra det va?
Det vore inte helt fel. Han är snygg, som sagt. Jag är helt klart attraherad. Och jag har drömt hångeldrömmar inatt, det brukar vara ett säkert tecken.
Men det var så längesen.
Förstå att jag inte har haft sex på 18 månader. Och jag har knappt saknat det.
Visst, det har med medicinerna att göra, jag vet ju det. Och hellre torka än att hångla loss med fel personer.

Men ändå, det gör mig lite osäker. På nåt sätt förstoras det upp, hånglet. Och alla mina kroppsnojor kommer tillbaka med ilfart. Trots att jag faktiskt gått ner och är nöjdare med mig själv än på länge, så har jag ju volanger kvar i midjan. Brösten kunde varit fastare (Ey come on! Jag är 37 för fan, give me a break!), rumpan mindre. Låren smalare...
Äh.
Skit i det.

En annan sak jag är rädd för är att hångla och inte känna nåt. Att vara avtrubbad. Det får mig att vilja sluta med medicinen bums, för så vill jag inte leva. På torsdag har jag tid hos doktorn, då får vi se.

Nu är demonerna ute i ljuset, hoppas de spricker! För jag tänker go with the flow ikväll. Blir det hångel så blir det, om inte.. Tja, har jag klarat mig i 18 månader klarar jag mig nog i några veckor till...

4 kommentarer:

Maria sa...

Go girl, du är fin ju! Jag brukar försöka tänka att de jag är attraherad av sällan är perfekta heller.
Jag är betydligt k*tare off mediciner, skulle gärna hångla lite jag med!

Antoinette sa...

Tack vännen!
Jag är osedvanligt nervös, nojar över kläder och grejer.. Varvat med att tänka att jag drar på mig jeans och tisha och inte gör en för stor grej av det..
Ojojoj!

Maria sa...

klart du ska klä upp dig lite! det sänder signalen att du bryr dig och det gör du ju? ärlighet vinner i längden bla bla bla... :)

Antoinette sa...

Hahahaha!
Jo, det blir klänning, trots allt. Klart jag vill känna mig snygg! För egot, om inte annat...