måndag 5 december 2011

Sliten, på flera sätt

Tror inte att det blir nån direkt svårighet att få till en repris av lördagen om jag skulle vilja. Det är en jäkla fart på både msn och sms.
Och.. Det vill jag nog. Det var bra sex och jag har nog aldrig skrattat så mycket under tiden. Dessutom, som sagt.. Ingen risk för känslor, det är alldeles för absurt.

M (fd sambon) var här ikväll. Vi har druckit två kannor te och snackat massor av skit. Det är verkligen vår grej, vi dricker te. Och pratar skit. Oerhört spännande.. Fast väldigt trevligt. Han frågade så klart om jag fått ligga. Jag är inte riktigt klar över hans reaktion på svaret, dock. Hur han nu ska reagera, men skit samma. Han ligger ju med tjejen han har träffat, så.. Äsch, jag tror han är glad för min skull. Sen pratade vi sex, fast gammalt sex, typ. Och om vänstertrafik vs högertrafik och gamla kungar. Så gör vi. Jag gillar honom som fan. Det känns dessutom väldigt skönt att han inte längre är den senaste jag hade sex med.

Jag har känt mig jäkligt sliten idag, för övrigt. Hängig och trött och svullen. Det har varit rätt mycket de senaste veckorna sen jag kom hem. Rep, dejter och lite för mycket alkohol. Plus att jag har träningsvärk, både efter yogan och efter aktiviteterna i lördags.
Showerna i söndags gick bra, dock, fast vi missade nästan en entre. Så pinsamt. Det har aldrig hänt, i hela mitt liv, att jag kommit försent ut på scen. Nu funkade det, men det var på gränsen. Vi gjorde hur som helst numret väldigt bra, trots den stressiga starten. Känns i alla fall bra att vara så proffsiga som vi är nu, att vi funkar även i såna lägen. Jag pratade lite med bandet efteråt, tyckte nämligen att de var väldigt bra och de berömde också sången. Skitkul! Jag blir jätteglad för alla positiva omdömen, men det känns lite extra när det är andra musiker, som man dessutom tycker spelar bra själva. Hade velat prata mer med dem, men vi var precis på väg att gå. Synd. Några av dem var rätt söta och de var som sagt jäkligt bra. Det skulle vara rätt nice att träffa en musiker.

Inga kommentarer: