onsdag 7 december 2011

Sex och sånt

Aj.
Fortfarande ont i ryggen, trots coaching och tips från hansombaravillhasex. Via msn, that is. Hela dagen och hela kvällen. Och så massa sexprat också, men absolut inte bara. Vilket gör mig lite förvirrad, men jag skiter i det. Fast jag hoppas lite på en repris, så snart ryggen funkar igen..

Jag har tänkt lite på det där. Hur saker och ting liksom går i rätt ordning.

Jag var ju deprimerad en längre tid, vi snackar år, och åt antidepressiva som helt tog bort sexlusten. Det var ju i och för sig ganska praktiskt när man var singel, men det medförde ju också att jag, innan jag träffade M (fd sambon) inte haft sex på 1,5 år. Innan den gången var det väl ett år emellan. Snacka om att ligga av sig. Jag som alltid älskat sex och tyckt att det varit jätteviktigt. De antidepressiva fick mig också att gå upp i vikt och de i kombo med själva depressionen har gett mig en sån sjuk kroppsångest. Under rätt lång tid vill jag knappt visa mig bland folk, för jag tyckte jag såg så tjock och ful ut. Ni som hängt med ett tag kanske känner igen detta. Minns inte hur tydlig jag var med det. Det har blivit bättre, men jag vill fortfarande bli av med ca 10 kilo och jag gömmer mig gärna om en kamera dyker fram. Fast nu kan jag faktiskt titta på mig själv i spegeln och tycka att jag är fin.

I alla fall, det här med sex och att tappa farten. Visst minns jag hur man gör, men seriöst, det blir lite märkligt. men jag har haft tur. Eller så var det meningen.. Det går liksom i rätt ordning allting nu. Först M, där det var väldigt... Inte försiktigt, men ganska lugnt. Vi skulle ju inte alls ha sex egentligen, så det var som att vi gjorde det i smyg. Vilket var lagom, då. Sen att sova tätt ihop, bli omhållen varje natt, har också fått mig att bli mer vän med kroppen.
Sen kommer hansombaravillhasex. Helt galen. Ful i mun, grov, fast jäkligt rolig och upphetsande. Han tar fram den där lite mer dirty Antoinette, hon som fanns där innan, men som tappades bort under de torra åren. Han tar fram det roliga och lättsamma i sex, som jag också behöver bli påmind om. Fast jag vet inte om jag pallat det om jag inte haft M innan.
Så.
Lite snurrigt inläggg, men summan av kardemumman är att ibland kommer saker i rätt ordning... När jag väl träffar mr Right är jag tillbaka i form igen!

6 kommentarer:

Aurora sa...

Bra! Jag är så glad att det går lite uppåt nu för dig.

(Själv är jag himla nöjd med att ha en kille som tillfredställer både det lugna och galna inom mig, som jag kan skratta och prata med under ett ligg och där det kan vara riktigt, eh.. dirty)

Antoinette sa...

Tack! Det känns som om jag är lite värd det, tycker jag.

Och jag hoppas också träffa nån i slutändan som jag kan vara allt med.. :)

Anonym sa...

Bra man måste träna att ligga för även om man kan behöver man kickas igång ;)

Antoinette sa...

sanna ord! :)

Pinglan sa...

Gött! Det är ju så det ska va.. Lite träning på vägen.

Antoinette sa...

precis :)