onsdag 14 december 2011

Det kanske inte alls finns nån för alla

"Det finns nån för alla", får man höra.
Men tänk om det inte är så då? Tänk om det bara är en stor fet lögn och några av oss inte hittar den där jäveln. Han kanske är på andra sidan jorden, han som är just för mig? Hur fasen ska jag hitta honom då? Om han nu ens finns.

Sug på den.

Och ja, jag har en dag av misströstan. Kan vara relaterat till att jag blev magsjuk inatt, alternativt matförgiftad, och känner mig allmänt ynklig och ämlig.
Det går över.

10 kommentarer:

Anna sa...

Jag brukar också tänka så. Tänk om han finns i en djungel långbortistan eller något, hur fasiken ska man hitta varandra då?

Krya på dig nu.
Kram

Antoinette sa...

Ja, just idag känns det så.. :S
Tack!

Antoinette sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Antoinette sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Cecilia sa...

Det finns inte en för alla! Det finns massor med "nån" för alla! Jag har en fantastisk sambo, men varken han eller någon annan är "The One". Är det inte ännu mer romantiskt när man faktiskt väljer varandra varje dag, trots att allt inte är perfekt och trots att det finns andra där ute som man skulle kunna välja? "The One" tar ju bort den fria viljan, man kan inte välja bort honom :P

Antoinette sa...

Jag tror inte heller att det bara finns en för varje person, inte alls. Det jag stör mig på just nu är ju just det där när folk snusförnuftigt säger att det "finns en för alla". Sen är det ju det där med att hitta "nån" att välja också, det är problemet ligger just nu... :S

Saga sa...

Kanske är vi ett par som är ämnade att stå utanför? Jag vet inte... Det gäller bara att göra sin tillvaro precis så som man vill ha den, i väntan på att man vet.


Krya magen! Filt, te och film är mitt råd :)

Singelsussi sa...

Jag tror som Cecilia, det finns flera the one för alla. Ofta är det nog bara våra egna rädslor och mönster som ställer till det och hindrar oss från att våga gå in i en seriös relation.

Pinglan sa...

Usch och fy fan.. Jag tänker så med! Hoppas du blir bättre imon!

Antoinette sa...

Jag hittar bara såna jag inte vill ha. Verkligen inte. De som jag vill ha hittar nån annan..

men visst handlar det mycket om rädslor. Det och att faktiskt veta vad man letar efter. Jag tror inte jag riktigt vet det..