torsdag 25 juli 2013

taxi mitt i natten

Så.
ML och jag gick ut och hamnade på en uteservering. Himla trevligt, massor av vin och öl och smågalna människor som trängdes i vår soffa.
Jag visste att blueskillen var ute och firade sin födelsedag, men hade bestämt mig för att inte messa mer, bollen låg ju som bekant hos honom. I vilket fall messar han vid ett, när han är på väg hem. De hade varit på väg till samma ställe som vi var på, men fastnat på vägen och sen blev det för sent. Vi messar lite fram och tillbaka och plötsligt sitter jag i en taxi på väg hem till honom. Helt galet, men väldigt trevligt. Väldigt trevligt nu på morgonen också... Han jobbar ju idag, men man kan väl säga att det blev en rejäl sovmorgon.
Han är så otroligt lätt att umgås med. Bara hänga, prata skit, hångla.. "Det är så bra att man kan skoja med dig" sa han. "Man kan inte det med alla"
Jag har ingen aning om vad som händer nu.  Jag vet att han har sina barn i tre veckor och att han inte kommer vara i stan så mycket. Vi har inte direkt sagt nåt om att ses igen, bara att vi hörs.
Men det känns, just nu, ganska lugnt. Jag gillar honom massor, jag tror han gillar mig, men det är ju så mycket runtomkring. Och jag vet fortfarande inte vad han vill med dejtandet och jag vet inte riktigt vad jag vill med honom heller.
Så vi får se.

Nu ska jag slänga mig i soffan och bakissvulla, shit vad sliten jag är... Och så är det springdag idag. Ojoj...

Inga kommentarer: