tisdag 9 juli 2013

Sommar, sommar, sommar

Inser att jag inte legat sen innan Spanien. Hånglat har jag ju gjort och nästan-legat, med Italienaren. Men inte legat.
Nu vill jag ju i och för sig helst ligga med nån jag gillar, nån som det kan bli nåt mer med. Helst. Eller, det är det jag vill, punkt. Dock är det mycket möjligt att det blir andra varianter också, tills jag hittat den där.

Balkongen idag. Varmt, svetten rinner när jag sitter där. Sådär rann det inte när jag var liten. Jag minns hur jag tyckte det var både lite äckligt och häftigt, att ta i så det droppade. Nu behöver jag inte ens ta i. Jag bara sitter där, i solstolen, läser min bok och dricker mitt kaffe.
Sen svettades jag ännu mer då jag cyklade iväg på upptäcksfärd in the hood. Hittade så småningom ner till vattnet, följde strandkanten och hamnade i skogen. Kände mig ganska vilse där ett tag, men sen hittade jag ut.
Ikväll ska jag på dejt. Jag har liksom inga höga förhoppningar, känner mig lite.. Som att jag tappat tron på att det ska finnas nån som jag faktiskt kan falla för och som faller för mig. Men det är en fin kväll, han verkar rolig och det ska bli gott med ett glas rosé.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ja du jag hade också vissa önskemål. Sen så är det ju så att det nästan är stört på omöjligt att ligga med någon man inte känner nåt för. Lite attraktion krävs iaf.

Lycka till på dejten!!

Just Sayin

Antoinette sa...

jo, attraktion krävs. Men jag vill ha mer!

Maria sa...

jag tänkte, WHAT sista, jag har inte legat sen februari! Men sen kom jag på att jomen.... det har jag ju. Lite sorgligt att inte ens minnas.:)

Maria sa...

Ett ligg jag inte ens redogjort för. :)

Antoinette sa...

Har man inte skrivit det i bloggen så finns det inte! ;)