tisdag 9 juli 2013

inte den här gången heller...

Män.
Hur många har jag dejtat i år egentligen? Jag skulle kunna räkna efter, men jag orkar inte. Många är det i alla fall. Jag har jobbat på bra. Betat av.
Hur många har fått det att pirra? Det går att räkna på en hand. Jag behöver inte ens en hand. Den enda som egentligen var intressant, var han innan jul. Han, som liksom bara försvann. Det är väl därför jag minns honom.
Och visst, jag har haft sex. En hel del. Och det allra mesta har varit bra, rent tekniskt, men det där, det lilla extra.. Nej.
Så nu är frågan; Hur svårt ska det vara? Hur många ska jag behöva dejta? Eller så är det som när man letar efter något; man hittar alltid det man söker på sista stället man letar på...
Jag har dejtat två män på tre dagar. Trevliga män med intressanta jobb och rolig fritid. Men jag tänder inte på dem. Kan inte se mig själv kyssa dem. Är jag ytlig? Kanske. Jag vet inte om jag försöker spela utanför min egen liga. Kanske är det den här typen av killar jag ska satsa på? Som sagt, rent intellektuellt är det ju inga problem.
Min ena dejt pratade om kärlekens tre chakran. Hjärta, huvud och kön. Allt måste finnas med, om det ska vara på riktigt. Jag tror han har rätt. Det måste vara hela paketet.

Det var väldigt längesen jag träffade nån som hade det. Som fick mig att känna det.

Jag längtar. Och fortsätter dejta.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det är bra! Fortsätt dejta. Tycker det är bra att du träffar män! Man lär sig så mycket om sig själv också. :) Och han dyker upp snart!

Antoinette sa...

Jag har inte så stora krav! Han ska vara snygg, rolig och bra i sängen... ;) Så enkelt!

Antoinette sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Maria sa...

Du försöker i alla fall!
Jag gör inte ens det, jag pallar inte att träffa person efter person som inte är intressant, för mig är det bättre att inte försöka och därmed ha en förklaring till varför jag inte träffar ngn. För inte kan det väl ha med mig som person att göra? Nej nej nej, det är ju för att jag inte dejtar!

Anonym sa...

Fast snygg, rolig och bra i sängen är skitsvårt att få!! Man får ta bort något av dem.. Hahaha... Från en som dejtat en massa!

Anonym sa...

Jag orkar inte dejta haha, fast då träffar man väl inte någon heller. jag vill typ att någon bara ska ta tag i mej och säga: dej vill jag ha, dej vill jag lära känna mer. orkar liksom inte leta. Fast nu har jag fått en förfrågan av en, via en gammal kompis Så vi får la se om vi ses :)

Antoinette sa...

Jag gillar ju lite att dejta också, tycker om möten med människor, få nya tankar och insikter.. Många av de här killarna kan jag tänka mig att träffa igen och bara prata. men det vore ju kul att få bli förälskad nån gång också!