lördag 6 augusti 2011

orättvis hängighet och tankar om långsiktighet..

Vaknade vid 10 och kände mig jättehängig. Läste en stund, somnade om och sov till 14.
Helt sjukt, men jag behövde det väl. Känner mig fortfarande lite hängig och seg. Ingen löpning idag, trots att jag skulle behöva det, med tanke på hur jag ser ut. Istället sitter jag inne och äter glass. Konstruktivt, eller hur..

Jag hade ju velat se paraden idag. Hade velat vara pigg, det var därför jag var hemma igår, lade mig (relativt) tidigt. Istället är det sådär som de gångerna man är nykter på en fest för att slippa baksmälla. Då vaknar man ju ofelbart med ont i huvudet ändå.

Känner mig tjock och ful idag. Sitter och messar med msn-snubben. Han verkar vilja ses, men jag har ingen lust när jag ser ut så här. Dessutom har han tjej, även om det verkar struligt.


Fan, jag måste skärpa mig! Jag kanske ska byta strategi? Vill ju alltid gå ner mycket och fort, men det funkar bevisligen inte. Jag går ner 5 kilo, sena går jag upp dem. Kanske ska tänka om. Tänka att till nästa sommar ska jag ha kommit i form. Fått rutin på mat, motion och sånt. Äta nyttigt jämt, äta onyttigt ibland, men kontrollerat. Träna regelbundet, men inte överdriva. Köra som jag tänker nu, löpning 3 gånger i veckan, yoga två och styrka två. Självklart att vikten ska rasat iaf ca 10 kg, men det får bli en pluseffekt. Det måste den ju göra om jag kör VK samtidigt för att ha koll på vad jag stoppar i mig.
Långsiktighet. Kanske är det som är the thing?

Inga kommentarer: