tisdag 16 augusti 2011

ångest, ångest, ångest

Alltså, jag mår verkligen inte bra av den här arbetslösheten.
Eller avsaknaden av inkomst, skulle jag kanske säga. Det är enormt jobbigt att inte veta när pengar kommer in nästa gång. Just nu har jag inte ens råd att köpa mjölk till kaffet. På riktigt. Det är noll och minus på alla konton, inklusive kreditkorten.
Jag vill inte ens tänka på de räkningar som ännu inte är betalda, för att inte tala om de som kommer nästa månad.

Jag märker att jag liksom blir lamslagen av situationen, trots mina scheman och veckomål. Det är jättejobbigt bara att motivera mig själv att stiga upp för klockan 10.
Idag har jag i alla fall varit ute och sprungit en liten runda och ikväll blir det yoga.

6 kommentarer:

Anna sa...

Äh jag blir så förbannad på a-kassan när jag läser detta! Vad menar de att man ska leva på medan de krånglar på med alla sina intyg osv? Inte första gången man hör om någon som hamnat i denna situation heller. Varför ska de vara så otroligt långsamma för. Här betalar man avgift till a-kassan för helt sjukt dålig service när man väl behöver hjälp. Grrr!!

Antoinette sa...

jag vet. Precis så känner jag med.
Just nu känner jag mest för att gå ur skiten (när jag väl fått ett nytt jobb..)

Kattis sa...

Fyy faan vad jobbigt! Jag fattar inte heller a-kassan. Som sagt, vad tror de att man ska leva av, luft?! Galet! Hoppas att mötet på vikariepoolen ger något imorgon, även om det inte är vad du egentligen vill göra. Kan du låna av någon tills du kommer tillbaks på fötter (eller tills a-kassan kammat till sig)? Inget nytt om skattepengarna? Hoppas verkligen att det ordnar sig! Kram!

Antoinette sa...

Inget nytt om skattepengarna, ska nog ringa o kolla.
Låna.. Jag vet inte. Har redan lånat 5000 av pappa förra månaden. Jag försöker visualisera att a-kassan gets it together och ger mig pengar.. :)
Kram!

Pettiwoman sa...

Usch... känner så väl igen det där och minns min jobbiga period för ett år sen. Det gick ju så långt att jag fick gå till socialen men den rätten till hjälp hade jag liksom alla andra.

Det enda jag kan säga är ju att det vänder vännen. Det gör ju alltid det på nåt jävla sätt!

Kram

Antoinette sa...

jag vill verkligen inte gå till soc!
Men jag måste fixa detta under nästa vecka, om jag så ska ta ett lån. Jag vill inte det, men samtidigt.. Vad ska jag göra?
Förhoppningsvis kommer ju pengar från a-kassan och då kan jag betala tillbaka det på en gång.