fredag 5 augusti 2011

Inspelningen

Det var en rolig upplevelse.
Jag var bortbjuden på middag i onsdagskväll och kom hem alldeles för sent, så när klockan ringde 05.00 på torsdagen kändes det sådär. Men, upp och iväg kom jag.
Från svt Drama i Värtahamnen gick en chartrad buss ut till Vallentuna, där scenerna skulle spelas in.
Jag blev kissnödig ungefär när jag satte mig i bussen. Sen blev vi lite sena, så vi började filma på en gång när vi kom fram. Ingen tid att gå på toa. Men, man är väl proffs. Det var bara att hålla sig fram till paus, ca två timmar senare.
Det var en sjysst stämning på inspelningsplatsen. Man kände sig viktig, trots att vi "bara" var statister. Regissören (som var snygg!) var noga med att ge oss positiv feedback, både som grupp, men även till enskilda. Då och då kom det sminköser och bättrade på läppar och kammade till håret på en.
Roligt också att vara med i ett större sammanhang. När jag spelat in tidigare har det ju varit mycket mindre. Här var det massa olika människor med olika specialuppgifter. Till exempel fanns en kille som enbart jobbade med att puffa ut rök ur en rökmaskin och vifta runt den i kyrkan. Undrar vad han skriver i sitt cv.
Vi höll på fram till 17.30, men jag hade kunnat fortsätta längre. Jag tycker att det är så himla kul. Nu är jag supersugen på att filma mer, i vårt lilla sammanhang (där jag får vara stjärnan). Fast nästa gång vill jag ha en sminkös, som kammar håret på mig lite då och då, precis som igår. Det kändes coolt.

Sen åkte jag på middag igen och drack massa rosévin, så idag har det inte blivit mycket gjort alls. Ingen löpning heller, så jag får göra det imorrn.
Det får bli lite isolering i helgen. Är snorpank och tjock, så det passar bra. Sova, springa och kanske söka ett jobb eller två.

2 kommentarer:

Tears and Pearls sa...

Du var säkert alldeles görgrym! Ska bli kul att se på tv senare! :)

Åsa sa...

Haha, snorpank & tjock - då är vi två! Kramar