måndag 20 oktober 2014

idag funkade det. imorrn är det tisdag, men det ska fan funka då med.

Galen söndagsångest igår, verkligen galen. Men min strategi verkar funka, för det var inte alls en överjävlig dag idag, trots sent kvällsmöte. Nu ska jag bara påminna mig själv, varje dag, om det här. Vad som än händer. Göra vad jag ska, inte mer, med ett leende på läpparna. Ta inga strider, om jag inte absolut måste.
Just nu är jag ändå galet trött. Möte idag, möte imorrn, kör på onsdag. Förstår inte hur jag ska orka/hinna packa (lagom mycket) till Spanien och dessutom få hemmet i hyfsat skick, så jag inte måste städa det första jag gör när jag kommer hem på söndag. Inser att 10 kg inte är nånting, men å andra sidan behöver jag väl inget mer än springkläder, baddräkt och en strandklänning. Mysbyxor åker jag ju i. Okristligt tidigt på morgonen åker jag i mysbyxorna. Där har man för att man vill snåla med tid och pengar. Inse att jag måste ta taxi till Cityterminalen för att hinna med 5-bussen till Skavsta? Tunnelbanan har nämligen inte börjat gå så tidigt.
Hör signaturen till Law&Order i bakgrunden och tänker på hur mycket jag gillar den. Den är så härligt sjuttital. Känns tryggt på nåt sätt.
Kanske bäst att sova nu då.

3 kommentarer:

Iamtheloveliest sa...

Ha en häRlig resa!!

Kattis sa...

Guu' vad skönt att få komma bort en stund. Vill också gå i strandklänning :)

Antoinette sa...

Det ska bli sååå skönt! Bara att inte vara i Sverige några dagar.. :)