söndag 13 juni 2010

Hit the gym!

Äntligen.
Äntligen pallrade jag mig iväg till gymet! Bara för att få en chock. När man drar gymkortet för att komma in visas en bild på en tvskärm i taket. Samma bild som på gymkortet, vilket i mitt fall är ett fruktansvärt fult kort. Det blev taget nån dag efter avlusningen, så jag har nån jäkla scarf på huvudet (jag var lite nojig där ett tag) och ett fånigt ojoj-nu-blir-jag-fotad-med-webcamera-smajl i facet. Jag förstår idén, att hälsa folk välkommen, det ska vara personligt och allt det där, men va fan!!! Tur att vinkeln på tv:n är så att det inte är alltför många som ser den.
Så jag stapplade fram till snyggkillen bakom disken och frågade om det inte snälla rara fanns en möjlighet att ta bort funktionen, bara för mig? Men det gick inte, sa han. Fast han hade fått flera liknande reaktioner. Frågan är nu; vem ska jag mordhota?

I alla fall, efter denna chock lyckades jag köra 20 minuter på crosstrainer, fixa ett eget gymprogram och köra ett 30minuters corepass. Heja mig! Jag lär inte komma ur sängen imorrn.

Det känns så skönt att vara på banan igen efter mitt (planerade) break i fredags och lördags. I vanliga fall brukar jag ha svårt att komma tillbaka, men denna gång gick det! Ajöss extrakilon och sladdrig kropp. Hello nya snygga, lagom kurviga Antoinette!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Oj vad glad jag är att jag inte har något foto på mitt gymkort för den där funktionen klarar jag mig väldigt bra utan!

Antoinette sa...

eller hur! Fasansfullt!