tisdag 1 juni 2010

Behöver boktips!

Det är dags att beställa semesterpocket och jag behöver tips! Ge mig! Pleeze..
Jag gillar det mesta, allt från chicklit till deckare till historiska romaner till djupare litteratur...

Överös mig!

3 kommentarer:

Anna sa...

Jag har så många tips att jag blir helt blockerad här. Har du läst Dimmornas lek av Kate Morton, väldigt bra, jag fick nya boken härom dagen. Allt av Michael Connelly är bra om man gillar deckare, Peter Robinsons böcker är ju suveräna. En annan favorit är Douglas Kennedy. Gillar man myspysiga vardagsberättelser så rekommenderar jag Ewa Swedenmarks serie som börjar med Smultron och svek, utspelar sig i min stad vilket jag tycker är extra kul. Janet Evanovich om man vill garva så klart. Ååå kan hålla på hur länge som helst men jag ger mig nu. Inte så många titlar utan mer författare blev det, sorry.

Anonym sa...

Har du inte redan läst den så rekommenderar jag absolut "Sex som jag vill ha det" av Abby Lee

Anna sa...

Mons Kallentofts böcker och I en klass för sig av Curtis Sittenfeld. Linda Fairsteins böcker om Alex Cooper, också så bra! Läser du på engelska så finns det en radda av dem, vet inte om de är utgivna på svenska. Ann Cleves deckare är också väldigt bra.
Barbara Erskine med sina historiska romaner och lite övernaturligt. Alice Hoffman!!! En av mina absoluta favoritförfattare, läs The Probable Future - hur bra som helst. Finns på svenska också (vet ej titel) men är säkert bättre på engelska. Finns massor av bra böcker av henne.

Sorry, jag var tvungen att spotta ur mig lite mera tips.