måndag 19 mars 2012

konsten att göra i princip ingenting

Tillbringar dagen tillsammans med gnällkatten ute hos pappa. Rätt så soft, även om det kändes sådär att det snöade horisontalt när jag körde hit. Nu har det slutat snöa, men vitt pulver ligger kvar och termometern visar på minus. Jag hade tänkt ta en promenad i skogen, men latmasken slog över. Imorrn. Då ska jag se till att ha varmare kläder så jag fixar att ta mig ut.
Fast jag har hållit mig från sötsaker idag, i alla fall! Det känns bra, en sak i taget. Nästa steg blir att begränsa matintaget igen.

Så, istället för att promenera i iskalla vindar, har jag suttit här framför datorn, fixat lite med mail och chattat med hansombaravillhasex. Eller vad jag nu ska kalla honom. Visserligen har vi fortfarande sex ibland, men framförallt chattar vi. I princip varje dag. Om allt. Jag pratar nästan lika mycket med honom, som med M, och det vill inte säga lite. Nu var han lite purken för att jag varit borta i helgen och inte kunnat kolla youtubeklipp och dissa livesändningar med honom. Märklig relation, fast ganska rolig på sitt sätt.
Apropå M, så har vi inte setts på ett tag. Inget medvetet, det har bara inte blivit. Bägge har haft mycket, men det känns lite konstigt, konstaterade vi igår. Vi saknar varandra. Så vi får väl göra nåt åt det, I guess.

Nu ska jag åka hem och ta vägen förbi lokala Thaien. Är sjukt sugen på kyckling i röd curry...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kyckling i Curry är ju sååå gott!

Anonym sa...

Men du, om ni pratar i princip varje dag och då ganska mycket, är du då helt säker på att det bara är sex han vill ha?

Antoinette sa...

@notlovliest: Det var gott!!
@underminhud: jag vet helt ärligt inte riktigt vad han vill ha. Det är lite mysko allting. Han är lite mysko. Fast väldigt rolig.