måndag 12 mars 2012

så var den igång

Mastodontveckornas mastodontvecka har inletts...
Ni lär inte få speciellt mycket uppdateringar denna vecka. Jag har så sjukt mycket grejer ibokat, är dubbelbokad nästan varje kväll. Men det är lite roliga saker också, inte bara måsten.
Nåväl, vi hörs på andra sidan...

Har förresten inte hört nåt från lördagsdejten än. Ska kanske strunta i alla spel och bara skicka iväg ett "tack för senast"-sms?

6 kommentarer:

Tears and Pearls sa...

Ha en rolig vecka! Och klart du ska höra av dej till dejten! Vill du träffa honom igen, så gör´t!! :)

Anna sa...

Ja, hör av dig! Alla spel och sånt strunt tycker jag att man ska skippa. Om du är intresserad tycker jag att du ska visa det.

Antoinette sa...

Ja, nu sms:ade jag. Att det var trevligt, igen, och att jag gärna gör om det. Får se om det kommer nåt svar.

Saga sa...

Nej! Hör inte av dig. Fan. Ser nu att du redan gjort.

Man MÅSTE spela lite spel i början. Tyvärr. Det där "jag vill ju höra av mig, varför ska jag då inte göra det" är bullshit. Ursäkter för att vi inte kan hålla oss, för att vi är bekräftelsekåta och har dålig självkontroll. Observera att jag skriver VI :)

Hoppas du har en trevlig fullsmetad vecka och blir tankad med positiv energi.
KRAM

Antoinette sa...

Ja, inte har jag fått nåt svar, så det stämmer kanske tyvärr.. :(
Fast varför måste man spela spel genom att inte höra av sig? Jag förstår absolut att man inte går all in och börjar prata äktenskap och barn på första dejten, eller att bomba med sms, men att skicka iväg ett om tack för senast ett dygn senare?
Det har varit ganska olika med folk jag dejtat ändå.
Nå, i det här fallet verkar det stämma. Eller så spelar han... :)

Vi har hunnit till onsdag och än så länge står jag upp! ;)
Hang in there vännen!
Kram

Anna sa...

Jag håller helt med dig, Antoinette, här. Ett tack för senast tycker jag inte ens hör till att spela spel, mer vanlig hyfs. Du fick ju veta vad han tyckte nu då och det var ju bra, då slapp du grubbla på det. Jag anser inte alls att man måste spela spel. Som du säger behöver man ju inte bomba någon med sms och börja prata förlovning direkt. Pejla läget måste man ju få göra utan att det är att spela spel?