fredag 22 juli 2011

Att hångla eller inte hångla, det är frågan...

Hemma-hos-mig-dejt med honom imorgon.
Lite mat, lite sång, lite film... Och lite närhet? Vågar man hoppas på det?
Vet inte om det är det att jag slutat med medicinen, men jag är så närhetstörstande! Eller, det är klart att det är medicinen. Oavsett om det är fysiskt eller psykiskt. Jag har ju gått och väntat på den reaktionen, inte så konstigt att den kommer.

I alla fall. Han kommer hit på lördag. Imorgon. Jag tänkte bjuda på lax med en fräsch sallad och nåt gott rosévin. Enkelt, men gott.
Det känns lite pirrigt. Nu var det ju jättelängesen vi sågs. Och även om vi satt uppe till 3 på natten och pratade fullkomligt öppet, även fast vi mailat och sms:at nästan varje dag (ofta flera gånger per dag) så har vi fortfarande bara setts tre gånger på riktigt.
Och så vet jag ju inte riktigt vart vi står. Varken han eller jag, egentligen. Jag vet att jag skulle vilja bli mer fysisk. Behöver inte alls vara grovhångel, men i alla fall mer än bara hej och hejdåkram. Samtidigt så förstår jag mycket väl att han är försiktig, med tanke på vad han berättat. Det är det som gör att jag inte heller känner mig bekväm i att ta första steget.

Besvärligt.
Men ändå så mycket bättre än att vara avstängd.

Fast det är ändå konstigt. Det verkar som om jag antingen träffar såna som bara vill hångla och inget mer, eller så träffar jag killarna som vill umgås, men inget mer.. Vi får väl se vilken kategori detta utvecklar sig till.

7 kommentarer:

Aurora sa...

Hoppas det går bra!

Kan tipsa om detta med lax :

Lägg färsk spenat i botten på ugnsform. Brukar slänga i några halvor körsbärstomater också. Skvätt grädde (behöver inte serveras, mer för att det ska bli lite gojsigt), olivolja, grovsalt och svartpeppar. Sen lägger du färsk lax på det, och har parmesan på laxen. In i ugn. Vansinnigt gott och enkelt :)

KRam!

Antoinette sa...

Åh, det låter jättegott! Tack! :)
Kram!

Åsa sa...

Låt det komma naturligt, vill han hångla lär du märka det ;) Försök bara slappna av o njut av sällskapet, ni hade ju trevligt sist så det lär det bli imorgon oxå! Man är ju expert på att stissa upp sig o gå händelserna i förväg men försök lägga det lite åt sidan. Ta på dig nåt du känner dig snygg i och bekväm i o ladda med bra musik innan han kommer så du är i glad stämning, bästa peppet.

kram!

Anonym sa...

Jag skulle också vilja att det händer nåt. Lite hångel för att ta tempen på relationen helt enkelt, umgås man som kompis eller blivande par...

Låter spännande i alla fall :)

Antoinette sa...

Ja, jag ska försöka ta det lugnt, även om det pockar på..
:)
Lämnar väl rapport på söndag.. Eller lördag natt.

Anna sa...

Jag håller tummarna för hångel iaf!

Antoinette sa...

:D