tisdag 10 november 2009

Det här med nytt jobb

Jag håller ju som bäst på att leta nytt jobb, även om jag inget sagt till mitt nuvarande.
Det går ganska bra, det finns många jobb och jag har redan fått komma på tre intervjuer. Av de tre intervjuerna var det väl bara ett ställe som faktiskt var intressant. De var intresserade av mig med, ända tills de hörde vad jag ville ha i lön. Det intressanta är att de inte kom med ett motbud (vi har haft en mailkorrespondens), bara ett "vi kan inte tillmötesgå ditt lönekrav". Jag skickade faktiskt en fråga; "vad kan ni erbjuda", så vi får se om de svarar på det.
Annars har jag sökt sju nya jobb igår. Ska bli spännande att se responsen på det.

Jag behöver verkligen ett nytt jobb. Eller kanske snarare, Jag behöver verkligen ett nytt jobb där jag kan orka jobba heltid och tjäna mer pengar än vad jag gör idag. Jag är så asless på att aldrig ha pengar. Jag läser era bloggar, ni shoppar än det ena, än det andra... Jag fattar inte hur ni har råd? Men det är klart, ni jobbar väl inte deltid på ett dåligt betalt jobb..
Obs, jag menar inte att ge er dåligt samvete eller nåt för att ni shoppar! Jag skulle också, om jag hade råd. Bara lite avis.. ;) Men jag gör ju nåt åt saken i alla fall!

Det bästa skulle vara att få ett jobb som börjar direkt efter nyår. Då tror jag inte det skulle bli nåt tjafs med uppsägningen heller.
Håll tummarna nu för att nåt av de jobben jag sökte igår ska vara ett soft, bra jobb som kan betala mig det jag vill ha!

4 kommentarer:

Fröken Juli sa...

Tummarna hålls här ,=)

Antoinette sa...

Härligt, tack!! :)

Anonym sa...

Nä säg inget på ditt nuvarande förrän du har det klart med någon annan.

Det där med lönen är alltid ett gissel, man vet aldrig hur rätt eller fel man är, det är ju så olika. Men va fan, vill de ha en så får de betala anser jag.

Antoinette sa...

Ja, jag är ju öppen för förhandling.
Vill verkligen hitta ett nytt jobb. Det känns som om depressionen ligger mig i fatet på mitt nuvarande... Minsta lilla felsteg jag gör granskas, på ett sätt som inte andra granskas.