tisdag 3 november 2009

all over again?

November kom verkligen med stormsteg.

Jag är lite orolig.
Ingenting känns roligt.
Jag kommer på kant med människor. Jag tror att de pratar om mig, hur inkompetent och jobbig jag är. Jag orkar inte slutföra saker jag tagit på mig. Jag väljer bort att umgås med människor.

Depression all over again.

Jag har ju höjt dosen på mina gladpiller och jag vet att det kan påverka till en början, men borde inte det gått över nu?

Just nu inser jag att det är träning som behövs. Fysisk träning. Både för endorfinerna, men även för den allmänna tillfredsställelsen.
Sen, en helt ovetenskaplig iakttagelse, så tror jag att jag skulle behöva ha sex.

3 kommentarer:

Aurora sa...

Sex är bra mot fler saker än man tror. Om du kan "fixa" sex så tror jag (också helt ovetenskapligt) att det kan hjälpa. Det gjorde det för mig. Man MÅR bra av sex.

Kram kram kram och ha tålamod med tabletterna..

Aurora sa...

PS. Om du har panikattacker så kan jag starkt rekommendera diazepam utöver de vanliga depressionstabletterna. Hipp hurra för diazepam. tack vare dem som jag lever idag.

Kram

Antoinette sa...

Jag är också helt övertygad om att sex är bra för det mesta. Det är ju bara det att jag aldrig går ut... :S Man skulle haft en gammal älskare på lut...

Jag har inte så mycket panikattacker, mer ångestattacker. Men ska komma ihåg, om det skulle inträffa. Tack för ditt stöd!!!
Kram!!!!!!!!!!!!!!