söndag 9 november 2014

Det där med listor

Jag är alltså inte så bra på att följa listor. Big surprise. Göra listr är jag dock väldigt bra på, även om jag inte gör det alls lika ofta som förut. Jag kanske borde börja igen?

Idag skulle jag bjudit en vän på brunch, som fyrtioårspresent. Föga oväntat ställde hon in. Hon gör det rätt ofta, jag har skrivit om henne förr. Den här gången skyllde hon på migrän och vad vet jag. Det kanske hon hade. Helt sjukt att jag direkt tänker att hon fejkar, men jag bryr mig inte så mycket längre.
Så, i alla fall. Där stod jag med en bordsreservation för två personer. Vad kunde då vara bättre än att bjuda lilla pappan på brunch på fars dag och allt? Vi brukar inte fira så speciellt annars, men nu var det ju ett bra läge. Det blev mycket lyckat och jag är proppmätt, som man tenderar att bli på brunchbufféer.
Veckan som följer.. Den är rätt fullspäckad. Mest roliga saker dock, bland annat får jag besök på torsdag av en härlig vän och på fredag får jag träffa en annan härlig vän som jag ännu aldrig mött. fast det känns som att vi känner varann, genom bloggarna.

Inga kommentarer: