lördag 11 september 2010

att kontrollera en Plog

Lite förkylning ska väl inte stoppa mig, sa jag för mig själv och traskade ner till yogapasset.

Och det gjorde den väl inte heller. Men jag har aldrig svettats så mycket på ett yogapass nånsin. Musklerna var helt slut, benen skakade i slutet av passet.

Och så Plogen. Vad är det med denna plog som gör den så omöjlig? Det ser ju så lätt ut när ledaren gör den där framme på mattan? Och sen jag. Som får panik och tror att jag ska slå runt. Är det kontrollbehovet som spökar, månne? För rent fysiskt fixar jag det, det är jag säker på.
Jag antar att jag måste sluta se Plogen som ett hinder. Välkomna den istället. I bästa yogastil.

5 kommentarer:

Maria sa...

Oj vad avancerat! Skulle du vara intresserad av att börja klättra? Det finns ett ställe i dina faggor.

Anonym sa...

Jag tror att det är många saker som spelar in med plogen. Jag fixar den inte heller helt. Börjar må illa och det susar i öronen och jag får ont i magen. Tror att man också har blockeringar i kroppen...fysiskt är den inte svår men mentalt..

Antoinette sa...

Maria; klättra, DET är väl avancerat!? :) Vart gör man det? Kan väl prova, i alla fall.. :)
BtDt: Vad intressant att det är fler än jag som har problem med den, på det sättet! Tror definitivt att det är mentala blockeringar. Förra lördagen höll jag ju på att börja grina när jag skulle göra den och ledaren sa att det var jag som bestämde...

Maria sa...

Alla kan klättra (har jag hört)! Man kan gå en prova-på-omgång eller introkurs, här: http://www.klattercentret.se/telefonplan

Antoinette sa...

Okej, låter spännande.. :)