tisdag 7 juli 2009

Seriös undran

Tittade runt lite på min dejtingsida och en sak slår mig.. Varför är det så många killar som har så fula kort på sig själva? Jag menar, inte att de är fula i sig (eller det kanske de iochförsig är) men bilderna de lägger ut... Suddiga, grodperspektiv så de får värsta dubbelhakan, hemskt ljus...
Varför vill man framställa sig som fulare än vad man är? Eller är de bara dumma i huvudet?

Va fan, de får väl anstränga sig lite!

7 kommentarer:

Kattis sa...

Kanske tänker de att om man tar kontakt trots att de har en ful bild så är det inte utseendet i första hand man går efter?

Eller äääh, jag vet inte. Grodperspektivbilder på mig OCH andra går ju bort, helt klart. :)

Antoinette sa...

Men det ÄR ju ett ytligt forum! Precis som på krogen, klart man tittar på utseendet först. Och då behöver de inte se ut som kalsongmodeller, men i alla fall se trevliga ut..? Jag fattar inte... :)
Jag menar, grodperspektiv! :D

A sa...

Haha

Smurfan sa...

Jag tror att en del tycker de är lite "roliga" när de lägger ut fula bilder, nån konstig grabbhumor. Men jag håller med du. Det är jätteknäppt och gynnar ingen...!

Antoinette sa...

Kanelen: Ja, man kan inte annat än skratta...

Smurfan: Det är ju konstigt... Nu har jag iofs inte tittat på tjejernas bilder, det kanske är vanligt där med? Fast det tror jag nånstans inte...

A sa...

Nej, tjejer brukar väl alltid vara noga med att visa upp sin bästa sida, medan vi killar inte har hajat den grejen än. Men det kommer snart till oss också.

Antoinette sa...

Ja, vi är ju det, på gott och ont. Svårt det där, man vill ju inte ha en bild som är FÖR snygg heller, så det blir värsta besvikelsen när man ses.. Kanske är därför? Sänka förväntningarna?