onsdag 2 januari 2013

Inget nytt år utan melankoli!

Jag trodde jag skulle slippa!

Nyår var så... Soft. God mat, nej, fantastisk mat, trevligt sällskap.. Lugnt, mysigt, för mig ett perfekt sätt att byta årtal. Och ingen melankoli. Ingen ångest, ingen sentimentalitet.
Nyårsdagen var också så soft. Jag bestämde mig för att inte göra någonting, trots att jag inte var bakis. Jag sov länge, kollade film, bara slöade. Jätteskönt.

Och så idag.
Den här dagen har bara varit fel. Eller snarare den här eftermiddagen. Dagen var ok, trots att jag var på jobbet helt utan jobblust. Men det är något med vissa dagar, som den här. Min grovmotorik är åt skogen, jag fumlar och går in i saker. Jag har ingen lust med något, jag känner mig oönskad och allmänt bara ledsen.

Fast det går över, det vet jag också.

Jag hoppas och tror att resten av veckan blir bättre.
På fredag ska jag träffa min pluggkompis för en inspirationsträff (och mat och vin), på lördag ska jag filma. På måndag söka jobb och skola, på tisdag klippa mig. På onsdag kommer sången  igång och på fredag ska jag på dejt. Eller egentligen inte dejt. Mer bara träffa en snubbe som jag mailat med i ca ett år på dejtingsiten, aldrig riktigt i syfte att ses. Men nu ska vi det alltså.
Haha. Inser att sist jag skrev nåt liknande var när jag skulle träffa M första gången.

Inga kommentarer: