tisdag 8 januari 2013

han förstörde allt!

På fredag ska jag på dejt.
Eller jag ska träffa den där killen jag mailat med i drygt ett år. Han är nog inte mannen i mitt liv på något sätt, men det ska bli kul att träffa honom. Hångla lite vore inte fel det heller.
Nu har vi bara ett problem. Alla de där kilona jag inte trodde att jag gått upp under jul, har plötsligt smugit sig på mig. Jag känner mig stor och kläderna sitter illa. Inget superutgångsläge för hångel, direkt.
Så jag tog tag i problemet som alla mogna, ansvarsfulla vuxna kvinnor gör; pulverdiet! Skämt åsido, jag tänkte köra en variant med shakes, fruktsallad och keso/kesella. En quickstart, för att känna mig lite fräschare inför fredagen, eller för att iallafall slippa den värsta ballongmagen. En självförtroendeboost.

Så vad händer?
M förstör allting genom att komma hit och laga mat! Vad kan man annat göra, när han stått och slavat i köket i mitt blårutiga förkläde, än att äta den?

Fast det var inte helt fel att sitta på kökspallen och titta på en karl i förkläde som står och lagar mat åt en. Och det var gott. Och trevligt med sällskap.

Men imorrn, då är det fruktsallad och shakes som gäller! Jag ska nog till och med göra fruktsalladen nu, för att inte balla ur imorrn när jag är skittrött och gör allt för att få sova en kvart till.

2 kommentarer:

Aurora sa...

men nej pulverdiet :( fy.

fast jag har precis haft ett utbrott på skype över hur tjock jag är (ett kg för mycket, hur jävla patetisk är man inte)

Antoinette sa...

Haha, jag vet... ;)
Fast jag bara kompletterar med det, gör egna smoothies och kör mycket fruktsallad och keso/kesella. Och bara denna veckan, sen blir det vv och points.