fredag 10 april 2015

tur att det alltid blir en annan dag

Och sen blev det bättre. Men jag har fortfarande inte fått mens. Jag är dock inte speciellt orolig, den kan vara några dagar sen eller tidig ibland, sen jag började med medicinen. Det borde inte vara någon fara.
Jag har tillbringat natten hos Nattsällskapet. Sovit kanske tre timmar och ikväll ska jag ut och ta ett glas vin med han den där jag bokade av i söndags. Känner mig sådär peppad, men kan ju inte boka av igen. Är han inte jätterolig åker jag hem efter ett glas.
Just precis nu känns det väldigt lugnt med Nattsällskapet. jag gillar honom, trivs i hans närhet och vi synkar väldigt bra på det horisontella planet, men jag vet fortfarande inte om jag är intresserad av mer. Vet att vi har mycket om oss kommande veckor, så vi får väl se om vi hinner ses ens. Det visar sig och det känns lugnt. Jag går inte och väntar på sms, liksom.
Det flyter på med söka-jobbprocessen. Just nu har jag två "vi är intresserade, kan du komma på en andra"-intervjuer inbokade, samt en "första" på ett ställe som känns riktigt, riktigt intressant.

Nähä, nu måste jag rycka upp mig innan jag somnar!

Inga kommentarer: