söndag 12 april 2015

mönster och ex

Jag märker ett mönster. I mitt mående, alltså.
När jag precis haft sex, eller typ dagen efter, så är jag på topp. Mår skitbra, inget spelar nån roll, allt löser sig. Sen går det kanske två dagar. Plötsligt är humöret lite lägre. Behovet av bekräftelse större och får jag ingen så kan jag bli riktigt låg. Om jag inte sticker ut och springer, vilket jag gjorde idag. Då känns allt genast lättare igen. Sen vet jag att det släpper efter ett tag. Tid, och så vidare.

På tal om tid. I veckan ska jag träffa ett ex. Eller vad han nu är, vi var väl aldrig ihop, men hade dryga två år då vi inte kunde låta bli varandra. Jag var väl mest kär i honom, sen efter två år blev jag kär i en annan och då kom han på vad han hade missat. Den där andra höll inte så länge, men då var det liksom för sent. Hursom har vi märkligt nog fortsatt att vara vänner. Nu är han gift och har barn, så det blir inget sånt, men han kommer till stan i veckan och vi ska ta en öl. Det ska faktiskt bli väldigt roligt.
För övrigt är veckan galet fylld av jobb, anställningsintervjuer, sång, möten, lite träning och mamma-besök. Så några nätter med sällskap blir det inte tal om, även om viljan skulle finnas.

Inga kommentarer: