lördag 18 april 2015

Sex med ex

Okej. Så här.
Bakgrund: för att göra en lång historia kort, vi träffades i tjugoårsåldern. Sen följde två år då vi aldrig blev tillsammans, men aldrig kunde låta bli varandra. Jag ville mer än han, utom när jag ledsnade. Då ville han mer, tills jag gav efter. Jag flyttade till stockholm. Vi fortsatte ett tag till, men till slut blev jag kär i en annan i ren självbevarelsedrift. Det höll inte så länge, men jag var i alla fall "botad". Då kom han på vad han missat. Det fick inte mig att ändra mig, men det var skönt för egot, helt klart. Vi har i alla fall lyckats vara nåt slags vänner, även om vi tappade kontakten några år. Nu är han som sagt gift och har barn och bor nån helt annanstans än jag. Vi har inte setts på drygt 10 år.

För några dagar sen hörde han av sig på fb och frågade om jag hade tid att ses nu i helgen, när han skulle ner för nån kurs. Moderskapet är ju här just denna helg, men i torsdags skulle jag då kunna.
Vi ses på en krog. Jag kommer in, sen förstås. Han reser sig och ger mig en bamsekram. Han är galet lik sig. Jag har hela tiden tänkt att detta ska bli jättekul, ta några öl, prata lite skit och gamla minnen. Har faktiskt inte haft en tanke på att nåt skulle hända, han är ju som sagt gift.
Vi dricker öl, pratar på och har väldigt trevligt. Jag får dock nån slags känsla..
Ganska snart nämner han att han och hans fru skiljer på sex och förhållande. Det är alltså helt ok att ligga med nån annan, även om han aldrig utnyttjat privilegiet.
Samtalet kommer mer och mer in på sex. Gamla minnen, som sagt. Han går på toa och när han kommer tillbaka säger han att han ju måste fråga, även om han tror jag kommer säga nej. Är jag intresserad av ett 20-årsjubileum? Och jag tänker; ja vad fan.

Så vi åker hem till mig och ja. Jubilerar. Och på något konstigt sätt var det som att tiden stått still och vi var tjugo igen, samtidigt som vi var här och nu. Lite fler piercingar, lite mer erfarna.
Och jag måste ju erkänna att det är häftigt med en man, som när han tar av mig bh:n, viskar: " lika vackra som för tjugo år sen" och senare i sängen talar om för mig att jag har en perfekt kropp.

Lika häftigt var det ju inte att stiga upp klockan sju och åka till jobbet. Men, jag överlevde.
Det gör ju inget om han planerar fler resor till huvudstaden framöver. I alla fall så länge jag är singel..

2 kommentarer:

Anonym sa...

Alltid kul med jubileum :D.

Sen måste jag bara kommentera förhållandet. Denna diskussion har vi haft återkommande på jobbet. Jag tycker att man i en relation får göra precis som man vill. Vara monogam, svinga, trekanter, öppet förhållande osv. Måste säga att alla inte håller med mig. Själv lutar jag väl (tror jag) åt det monogama, men man vet aldrig. Med förtroende och att man litar på varandra, varför inte...

Antoinette sa...

Ja vi diskuterade detta en hel del i torsdags också. Jag skulle aldrig fixa en sån deal, men om det funkar för dem? Bara att köra.