tisdag 20 september 2011

hur mycket ska en människa tåla?

Nu är min mamma försvunnen.
Precis när allt börjar lägga sig, när sorgen är lika stor men lugnare, då flippar hon ut. Och jag förstår det!!! Jag förstår att man flippar ut! Men jag blir så rädd, för jag vet inte vart hon är! Och jag får dåligt samvete, att jag borde hört av mig mer, funnits där, men jag har det! Jag har hört av mig! Och jag har ju fullt upp med mitt! Min sorg är också stor!
I söndags hade hon en jättejobbig dag, det vet jag. Igår verkade det som om hon fått kontakt med en läkare och skulle få krissamtal. Men i natt hade hon tydligen sms:at sitt ex och varit arg för att han skulle resa bort. Då skulle hon också resa, var det sista. Nu på morgonen har hon först inte svarat i telefon och nu är den avstängd. En kompis till henne har varit i lägenheten. Hon är inte där och bilen är borta, men pass och resväska är kvar.
Min svägerska ringde och berättade det här, så det är andrahandsuppgifter, men mobilen är fortfarande avstängd.
Och jag blir arg. Jag blir så arg. Jag behöver inte det här. Det kanske är ego, eller det är väl det, men jag vill inte ta det här också!! Jag orkar inte!

Det jag hoppas på är att hon är på ett sånt där krissamtal. Att hon inte orkade prata med nån innan och att hon sen stängt av telefonen.
Annars vet jag inte.

6 kommentarer:

Tears and Pearls sa...

Åh, jag hoppas verkligen att hon hör av sig!!! :(

Anonym sa...

Oh va jobbigt att läsa, och det är inte konstigt att du tänker som du gör.. du har fullt upp att tänka på dig själv och din sorg, inte behöva oroa sig för din mamma med.

Janet sa...

Du är absolut inte ego nånstans!
Och du behöver få utlopp för de instängda känslorna så ilskan är faktiskt ett bra redskap ibland.
Men jag önskar verkligen att jag kunde bespara dig oron och ångesten och jag hoppas verkligen att din mamma snart blir återfunnen och får lite mer ro i själen.

Varmaste kramar!

Anna sa...

Åh vad hemskt, att leva i ovisshet måste vara väldigt jobbigt. Mina tankar skulle mala hela tiden. Jag hoppas hon dyker upp snart.

Kram

Anonym sa...

Åh, vad jobbigt! Hoppas det löser sig snabbt! Stor kram och tankar till dig!

Antoinette sa...

Tack för ert stöd. Det har verkligen varit en alldeles förjävlig dag.