fredag 2 april 2010

Bio

Jag kan inte låta bli att bli lite kär i Johnny Depp varenda gång han gör en sådär lite märklig roll. Annars också, i och för sig, men det är något med hans skumma roller som tilltalar mig. Jag tänder på weirdos, hmm..

Annars gillade jag Alice i Underlandet. Men jag gillar ju sådär lite konstiga filmer. Jag tror att det kan vara bra om man har lite koll på storyn, annars kanske det blir lite väl märkligt. Men jag gillade den. Jag gillar sagor.

6 kommentarer:

Anna sa...

Jag vill också se den. Den finns på nätet har jag sett så jag ska nog fuska lite och kolla hemma på den. Gillar också lite såna där märkliga filmer.

Antoinette sa...

Fast jag måste ändå rekommendera att se den i 3d. Det gjorde nog rätt mycket av stämningen. :)

Amy Glaad sa...

Jag såg den inte i 3d, men på bio. Man såg att vyerna skulle vara exemplariska för en 3d upplevelse. Jag bir oxå lite kär i hans konstiga roller, min favorit är den där vampyrmusikalen han har huvudrollen i, kommer inte ihåg vad den heter. Men snacka om weirdo! =)
Glad Påsk

Antoinette sa...

Han är en goding, helt enkelt. :)
Glad påsk!!

Anna sa...

Haha, tror du att det finns 3D på bion här i stan? Nope, inte förrän till sommaren och då har den nog slutat gå. Får nog nöja mig med datorn ändå.

Antoinette sa...

Skojar du? Meh, vilket skit..
Nu är det dags att flytta! ;)