söndag 28 juni 2009

Semesterfunderingar

Konstigt.
I vanliga fall har jag ingenting emot att vara ensam. Rå mig själv, glida runt hemma utan att egentligen göra någonting.
Jag tycker att det är skönt.

Men nu är det som att en rastlöshet kryper i kroppen... Kanske är det för att jag vet att jag faktiskt har 3 veckors ledighet framför mig? Kanske börjar jag verkligen bli frisk?
Ändå har jag saker uppbokade, så jag behöver inte oroa mig för att ha tråkigt under semestern.

Nej, nu ska jag njuta av ensamheten...

4 kommentarer:

Anna sa...

Jag har också en rastlöshet i kroppen nu. Inser dessutom att det blir semester hemma eftersom jag inte fick så bra lön denna gång. Undra hur jag ska överleva det? Har iofs 2 veckor kvar till semestern så jag ska väl inte börja oroa mig för det redan nu kanske.

Antoinette sa...

Semester hemma kan ju vara hur skönt som helst, men man vill ju göra saker. Har du nåt bad i närheten, vilka kompisar är hemma när du är ledig?

Anna sa...

Ja visst kan semester hemma vara ok, men jag var hemma i fjol så jag hade sett fram emot att kanske åka i väg någonstans i år. Några kompisar kommer hem söderifrån så jag får väl umgås med dem.

Antoinette sa...

Okej, det kan jag förstå. Själv har jag varit på resande fot de senaste somrarna, det är nog där rastlösheten bottnar...