torsdag 11 juni 2009

De senaste dagarna

Åh, jag vet inte...

Orkar jag skriva vad som hänt de senaste dagarna? Är någon egentligen intresserad? Bryr jag mej?

Jag har i alla fall gjort så skilda saker som att balansera på linor åtta meter upp i luften till att bli filmad av Sveriges television i mitt kök. Och nu är jag sjuk. Igen.

Att skutta runt åtta meter upp var mycket roligare och mindre läskigt än jag trodde det skulle vara. Några av kollegorna var rädda som bara den, så det var ju bara för mig att bita ihop och föregå med gott exempel. Det var ju faktiskt jag som bokat in höghöjdsbanan. Och som sagt, särskilt läskigt var det inte. Trött i armarna blev jag visserligen, men vi var så väl säkrade att det inte var någon fara. Sen var jag ruskigt fokuserad också, jag brukar bli det i såna lägen.

Filmningen, det kan ju bli spännande... Fast det är inte jag som är i fokus där, utan en vän. Jag är mer med som tillbehör. Typ. Den gamla vännen som man sitter och tittar i fotoalbum med. Men det var kul, det är alltid roligt att prova på olika saker.

Jaha, och så blev jag sjuk igen då. Förkyld och feber. Trodde det skulle vara slut på eländet, men nej då! Fan, det sabbar min träning.
Idag har jag därför mest suttit och segat framför facebook. Funderar på att shoppa loss på lite byxor på HM, eftersom jag ska skicka tillbaka några av de 16 topparna. Alla passade inte och tur var väl det...
Men det vore sjysst att ha några såna där byxor som slutar på halva vaden... Jag menar, även om jag är tjock måste jag ju ha kläder medan jag blir smal! Om ni hajar..

2 kommentarer:

Kira sa...

Du är inte tjock! Du är skitsnygg!

Och det där med linorna låter väldigt läskigt. Fy.

Antoinette sa...

Tack söta du! :)Snyggare ska jag bli..

Det var läskigt kul med linorna! Nästa gång blir det 14-metersbanan... :D