tisdag 17 mars 2009

Kondition som en gammal tant!

Jag är gammal!

I alla fall om man tittar på konditionen. Jag hade bokat in ett konditionstest idag efter yogan. För ett år sen gjorde jag ett arbetsEKG och fick höra att jag hade ganska bra kondition. Då var jag säker på att jag inte hade nån kondition alls, så det var ju ett glädjande besked. Nu var det precis tvärtom.
Testet gick ut på att springa 2 km så fort man orkade. 2 km! Så långt har jag inte sprungit på... År!
Grejen är att jag är en overachiever i allt, utom just i konditionsträning. Sätt mig i en maskin, ge mig en skivstång och jäklar vad jag tar i! Men kondition och i synnerhet att springa... Går det att fuska, så fuskar jag.
Så, resultatet av testet blev att jag är 6 år äldre konditionsmässigt än min riktiga ålder. Jag låg fortfarande inom okej kondition, men lågt.
Det svider!!! Klart jag visste att jag inte var i toppform, men man hoppas ju alltid...

Så nu är det bara att köra. In med ett konditionspass. Upp på löpbandet bara! Synd bara att det ska vara så jäkla trist...

Yogan gick bra idag i allafall. Jag lyckades till och med göra ett shoulderstand. Imorrn blir det vilodag, på torsdag har jag bokat in en gratis konsultation med en personlig tränare.

Jag ska fan komma i form!

2 kommentarer:

Kira sa...

Om det är nån tröst skulle jag nog hamna på 20+. Det påminner mig om att det är dags för dagens promenad strax. Urk.Jag är världens lataste. Du tränar i alla fall.

Antoinette sa...

Jag är fortfarande helt slut och hostar efter språngmarschen igår... Usch!