tisdag 24 februari 2009

En man på jobbet

Det finns en man där jag jobbar som är snygg. Han är snygg på ett sånt där lite gammalt sätt. Ibland ser han bara gammal ut, men oftast är han snygg. Idag var han det, när han hjälpte mig ut genom dörren med en rullstol. Sen kom han tillbaka och hjälpte mig in också. Inte för min, eller rullstolens, skull visserligen, han skulle tillbaka hursomhelst, men ändå. Han tog i som bara den och drog rullen ända fram till hissen. Sen tog han trappan, för hissen är trång. Dessutom kanske han vill passa på att få vardagsmotion, vad vet jag. När jag skulle putta in rullen i hissen insåg jag att vi glömt lossa på bromsen på ena hjulet. Jag kunde knappt rubba den. För honom verkade det inte vara några problem. Alls.

När vi kom upp med hissen väntade han för att hålla upp dörren in till kontoren.

Jag blev alldeles förvirrad och visste inte vart jag skulle titta. Småskämta lite, det var inga problem, men jäklars vad läskigt att titta honom i ögonen. Jag brukar aldrig ha problem att titta folk i ögonen annars. Bara såna som jag är attraherad av. Fast jag vet inte ens om jag är attraherad av den här mannen. Jag vet inte ens om han är ledig. Han kanske är gift och har sju barn, vad vet jag.
Tillslut slängde jag väl dit ett öga och fick ur mig ett "Tack för hjälpen..."

Jag undrar om han är gift.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hallå! Nya försök att skriva en kommentar. Det har inte lyckats så bra och jag vet inte varför... men nu får vi se om jag lyckas. Det är ordkontrollen som bråkar igen. Kramar

Anonym sa...

yes! Till slut!!!! :-)

Antoinette sa...

Wohoo, very welcome! :D