tisdag 7 januari 2014

Jag vet att jag gör rätt

Usch, nu mailade jag precis till körens medlemsansvariga att jag måste pausa ett tag till. Det känns skittrist och jag undrar hela tiden om jag gör rätt, fast jag vet ju att jag gör det.
Jag måste jobba, och göra ett bra jobb, för att uppnå mina mål vad gäller arbete framöver. Jag måste (och vill) ha ett rikt socialt liv med träning, viktminskning, film, häng med vänner och så småningom dejting. Jag vill sjunga med kvartetten, plus att det är lite mer märkbart om jag försvinner där. Då finns bara kören kvar att ta bort. För ett tag i alla fall, tills jag är starkare.
Jaja.
Idag var jag och tränade i alla fall, trots att jag var helt slut efter att ha hållit i planeringsdagen på jobbet. Det gick bra, by the way. Jag hade ett cykling puls-pass inbokat, trodde jag. Nähädå! Det var imorgon, samma tid! Andra gången på kort tid, som jag blandar ihop träningspass, trots att jag kollar och kollar. Gick på ett annat pass istället, FLX, ett stretchpass. Det var behövligt, efter flera veckor som soffpotatis med en vrickad fot. Foten värker för övrigt lite fortfarande i vissa lägen, men jag tror det är stelhet.
Jag invigde min nya träningsväska också, ni vet den leopardmönstrade. Den funkade skitbra! Allt ryms, jag blir glad av den.
Helt klart värd 150 spänn.
Jo, så var jag duktig och tog ris istället för potatismos till lunch. Jag älskar potatismos. Men ska man gå ner ett kilo i veckan (jo helst!) så får man tänka till..

Inga kommentarer: