söndag 12 januari 2014

att ha det bra

Den där känslan när man tvättar bort sminket och ansiktet är liksom alldeles rent och fräscht. När man lyckas göra det lite tidigare än precis innan man ska lägga sig på kvällen. Älskar den känslan.

En bra helg, denna. Började ju med lite allmän ångest efter jobbet i fredags, men fortsatte snabbt med sen aw med M. I lördags hade jag en härligt slapp dag, som avslutades med kvartetten, koreansk mat, bubbel och diskussioner i utomhusbubbelpoolen, medan snöflingorna dalade ner runt oss. Halvtvå var klockan när vi till sist masade oss ur badet, skrynkliga och gråvita. Inte för att vi direkt bestämt nåt, men pratat har vi gjort.

Idag; gemensam frukost, promenad med L för att titta på ny butik, fika. Ett varmt bad för att tina upp och sen ut på restaurang med familjen och M. De gillar verkligen varann, M och min familj och jag inser att det kan bli ett problem. De lär ju jämföra vilken kille jag än träffar med honom. Helst skulle de vilja att han och jag blev ihop, men det kommer aldrig att hända, jag är 99% säker på det. Så det blir tufft för min tillkommande.
Gott var det, och kanske inte så VV-vänligt, men det borde hålla sig någorlunda inom ramen i alla fall. Det får vi se imorrn. Vägning. Och sen träning direkt efter.
Och sen möte på tisdag kväll och så är veckan igång. Men jag ska få äta hummer i veckan, har M lovat. Han har två i frysen och vi ska gratinera dem, fota dem och lägga ute dem som "en helt vanlig vardagsmiddag". Jo, det är larvigt. Men just därför lite kul också.

Inga kommentarer: