lördag 25 februari 2012

vuxenpoäng en masse

07.27 visade väckarklockan första gången jag slog upp mina blå idag. Jag somnade om lite grann, men när jag vaknade igen, strax efter 8 och insåg att jag var utsövd, så var det liksom ingen idé längre.
Så nu sitter jag här, frukostäten (en skål citronyoghurt, ett kokt ägg, tre ryvitaknäcke med philadelphiaost och kalkon, en kopp te och ett glas proviva med apelsin och passionsfrukt), med en kopp kaffe och väntar på melodikrysset. Det är lite av en vuxendröm för mig. Att vakna i tid för att lösa melodikrysset på utsatt tid. Med en kopp hemmalatte.

Igår gick jag och lade mig före midnatt, så det är inte så konstigt att jag vaknade tidigt i och för sig. Missade samtal från M, som var ute och AW:ade, vilket kanske var lika bra. Får se om han orkar ta sig ut ikväll. Jag känner mig lite förkyld, så bangar han gör det inte så mycket som det kanske skulle gjort annars. Dessutom har jag en dejt på söndag.
Jag dejtade i tisdags också. Det var trevligt. Jag ska nog träffa honom igen, nästa vecka.
Han jag ska träffa imorrn är en som jag mailat länge med. Vi mailade först, sen försvann han och sen kom han tillbaka, med en bra ursäkt. Han verkar trevlig, men vi får se..

Annars blir det yoga och tvättstuga idag. Och försöka låta bli att tänka på jobbet, som var hell i fredags. Jag fattar inte att det alltid är jag som råkar ut för att mina kollegor är borta samtidigt? Jaha, nu skiter jag i det ändå och tar helg.

2 kommentarer:

Pinglan sa...

Vad härligt med dejt!! Kul att det känns bra och så..

Antoinette sa...

fast det blev inställt.. Jaja. :)