söndag 12 februari 2012

Söndag med blues

Det känns lite konstigt.
Jag brukar vara så upptagen på söndagar att jag inte hinner känna bluesen. Idag blev det lite annorlunda, eftersom vi repade, först på morgonen med kören och sedan från 13 med kvartetten.
Det var bra rep, särskilt kvartettrepet. Kanske därför det känns så tomt just nu. Man gör så intensiva saker, det händer massa grejer... Och så kommer man hem till en tom lägenhet.

Jag känner mig lite tråkig.
Bara jobb och rep. Inget nytt att skriva om. Jobb, rep och ledsenhet. Och relationer som lyser med sin frånvaro. Jag skulle vilja dejta, men är trött på nätet. Fast jag vet inte vart jag skulle träffa nån annars. Jag bara jobbar och repar ju jämt. Och hänger med M. Han är helt klart den jag umgås mest med nu. Väldigt mycket för att han hör av sig och vill göra saker, själv orkar jag inte ta så mycket initiativ. Det är väl tur att jag har honom, så det händer nåt i alla fall. Annars skulle jag fastna i soffan.

Jag vill ju träffa någon, samtidigt är jag rädd för det. Rädd för hur jag blir i ett förhållande. Att jag tappar bort mig själv, för jag har gjort det förut. Samtidigt var det flera år och många terapitimmar sen. Men jag tänker att det är därför jag liksom backar. Jag vill dejta, men jag gör det inte. Och när jag gör det så dissar jag rätt hårt.

Jag vet inte. Kanske tänker jag för mycket.
Kanske är jag bara lite blå idag.

2 kommentarer:

Pinglan sa...

Jag undrar också hur man ska träffa någon. Nätet går fett bort! Här är det också dött med karlarna! Tråk är vad det är!!

Anna sa...

Det där med att tänka för mycket känner jag igen. Ibland önskar jag att det fanns en off knapp på skallen!