fredag 10 februari 2012

som jag har längtat!

Fredag.
Ljuvliga fredag.
Gårdagen tänker jag inte ens nämna, för den var överjävlig. Jobbledes, alltså, och det har ju en tendens att skugga av sig på resten.
Lyckligtvis har dagen idag varit väldigt bra. Gäller att komma ihåg att det finns såna dagar också.

Idag skulle jag ha gått på AW med en kompis, men hon ställde in. Det är hon som brukar göra det, ni vet, som jag mailade för ett tag sen. Nu spelar det dock ingen roll. Har väl sänkt förväntningarna lite. Så istället är jag hemma, har badat och piffat och ska gå ut med M istället.
Jag har aldrig riktigt haft en sån killkompis på det sätt som M och jag är kompisar. Eller kanske snarare, jag har aldrig haft en killkompis som jag tyckt varit snygg. På det här sättet. Alla mina andra killkompisar är så långt ifrån det jag gillar, att jag aldrig överhuvudtaget tänkt på dem som något annat än kompisar. Så det här är nytt.
Det gör att jag funderar lite på det här med att gå ut ihop. Hur kommer jag att reagera om han får ragg? Kommer det att kännas som när man är ute med en tjejkompis, typ lite trist, men ändå kul för henne? Eller kommer jag att bli svartis för att han är "min"? Lite så som jag har känt förut? Fast jag vill ju faktiskt inte ha honom. På det sättet.
Ja det lär väl visa sig. Just nu vet jag verkligen inte.
Jag ska i alla fall ha trevligt ikväll. Det vet jag.
Jag väljer.

2 kommentarer:

Pinglan sa...

Hoppas ni fick trevligt!!

Antoinette sa...

Det var trevligt, fast vi kom inte ut förrän typ ett.. :S Vi är inte så bra på att komma iväg, det är så trevligt att sitta och prata och lyssna på musik..