måndag 8 februari 2010

Overload!

Jag är så trött.
Trött, overloaded och jag har inget filter. Saker och ting bara trillar ur munnen på mig och så får jag ångest.
Ångest över att ha varit jobbig, gnällig, dum. Att ha sagt saker som missförstås. Och så ber jag om ursäkt och försöker förklara mig och får ännu mera ångest. Känner mig dum. Dålig.

Jag känner mig så jäkla värdelös precis just nu. Och jag vet att det går över. Jag vet det. Men känslan försvinner inte bara för att jag vet.

Andra får vara trötta. Andra får vara bitchiga. Andra får vara jobbiga.

Men inte jag. Jag måste vara perfekt.

Jag skulle verkligen behöva någon att prata med just nu, någon som kunde hjälpa mig att reda ut.. I såna här lägen saknar jag min terapeut som fan.

Men vet ni. Bara att skriva om det gör att jag får lite distans.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ingen är perfekt! ;o)

Bloggen är bra till mycket. =o) Och behöver du hjälp att reda ut saker finns vi ju här och försöker hjälpa till så gott vi kan.
Kram

Aurora sa...

Kram!

Anna sa...

Du, jag känner på samma vis och inte tusan är det någon tröst att det går över, inte när man är mitt i hela känslan. Men ja, det är väl bara att kämpa på kanske. Jag tycker du är bra hur som helst! Kram

Maria sa...

När man är mitt i något, när man sätter sig in i nya grejer, då hamnar man ju där; jag också i alla fall. Sen kommer man ur det, hur jävla osannolikt det än verkar. Säg till om jag kan hjälpa till, kram!

Antoinette sa...

TACK!

Kramar!