söndag 21 februari 2010

Medans håret mörknar...

Färgar håret. Rött, rött, rött.
Jag har varit rödhårig länge nu, kanske dags att byta?
Kanske dags att gå till skitbra-men-svindyra frisören igen. Är rädd att jag har en skuld där, måste betala in den först i så fall. Sen kan jag boka tid. Så får vi se vad det blir.

Även idag har jag lyckats hålla mig på den slanka linjen. Grötfrukost, rotfruktssoppa och som kvällsmat tärnat äpple med keso och pinjenötter. Massor med kaffe, men nåt måste man väl få synda med. På tisdag ska jag träna, vad som än händer. En halvtimme i crosstrainern pallar jag väl med oavsett.

Är rädd att jag fått ögoninflammation. Fast det skrev jag kanske. Stod och fingrade på en ögonsalva på apoteket idag. Det var öppet, trots att det var söndag. Men det är väl för att det är Kronan nu och inte Apoteket. Jag vet inte. Köpte i alla fall ingen salva, den var dyr och jag vet inte om den egentligen hjälpte för ögoninflammationer. Det geggar inte så farligt under dagen.
Köpte gördlar, däremot. Måste hjälpa naturen lite på traven, tills jag fått ordning på fläsket. Gördlar, trosor och hårfärg. Som hittat, till singelAW'n nästa helg. Fast man vill ju inte gärna dra hem nån när man har gördel på sig. Hur gör man då? "Ska bara på toa" och så tar man av den då?
Inte för att jag ska dra hem nån. Men om.

8 kommentarer:

Kattis sa...

du får köra med "i'm just gonna slip into something more comfortable" och glida i en negligé eller nåt.. ;o)

(har folk negligé numera? själv har jag bara vanligt baslinne & trosor...fast det funkar ju också.. :)

Antoinette sa...

Jag får köpa en negligé! :)

Kattis sa...

bra plan! :)

Antoinette sa...

Alla anledningar att shoppa, vet du... ;)

Maria sa...

Ett tips för ögat är att köpa en lite sköljkopp på Apoteket och göra egen koksaltlösning. Det är billigt och har fungerat för mig. Apoteket här har öppet till sju varje vardag nu!

Antoinette sa...

Alla tips är välkomna! :)

Anonym sa...

Lite sen här... Men jag gör precis så darling. Gördel först och sen får man smita in på toaletten och byta om. Bara man inte glömmer det, haha... Då blir det antagligen kommentar a la Bridget Jones: "These are ... absolutely GIGANTIC panties" hehe...

Alltid bra att tänka lite strategiskt. Även om man inte har TÄNKT dra hem någon....

Puss sweetie

Antoinette sa...

Det blev ingen singelAW, förkylningen vann rond 1.
Men, det kommer nya fredagar.. Nya chanser att smita in på toa.. (hur lät det där nu då?)

Kram sötnos!