fredag 18 december 2009

post-op gnäll

Alldeles precis hamnade jag i programmet Ullared på femman. Det var en hemsk upplevelse. På riktigt. Jag kommer aldrig aldrig att se en minut av det programmet igen.

Annars har jag skitont i såret och känner mig allmänt gnällig. Pappa med fru är på middag, lika bra så slipper jag vara trevlig. Ett av stygnen har gått upp, jag hoppas det inte gör nåt. Det ser tillslutet ut ändå. Jag antar att de har sytt lite inuti också, med såna där stygn som löses upp av sig själva.
Blä. Ont i såret. Ont i magen, den är alldeles spänd. Inte så konstigt, kanske, de fick tydligen rota runt lite därinne för att få ut den lilla alien. Ont i halsen av den jäkla intuberingsslangen. Ont i nacken för att jag bara kan ligga på rygg. Hatar att ligga på rygg. Uttråkad. Vill inte sitta, för det gör ont. Vill inte stå, för det gör ont. Vill inte ligga för det gör ont. Vill inte äta, har ingen direkt matlust. Jag är inte ens sugen på godis.

Ska bli jäkligt skönt när detta är över...

5 kommentarer:

Fröken Juli sa...

Stackare :=( Vi får väl hoppas att när såret är läkt att du slipper undan magproblemen helt och hållet ;=)

Antoinette sa...

Ja, det hoppas vi! :)
Men ikväll är det elände.. Jag låter som de förvirrade tanterna på avdelningen, går runt och mumlar för mig själv hur ont det gör... ;)

Aurora sa...

Urk, krya på dig!

Anonym sa...

Stackare, låter faktiskt inget vidare. Hoppas det går över snart! kram

Antoinette sa...

Tack hörni!