torsdag 16 juli 2015

surprise

Igår, efter repet, var vi några som gick till den lokala syltan för att debriefa lite. Vi gör så ibland, några äter pommes, några dricker cola, några tar en öl. Igår var ju även sista gången innan sommaruppehållet på två veckor, så det kändes lite kul. Vi satt där ett tag och pratade, en timme kanske, innan det var dags att gå. På vägen ut hör jag plötsligt mitt namn ropas. Jag tittar dit och vem sitter där om inte nattsällskapet? Så sjukt oväntat. Han var där med en kompis, som bor i området, och tog några öl. "Kom och sätt dej och ta en öl med oss!" sa han och verkade väldigt glad att se mig. Så, trots att jag varit rätt sur (och förvånad och ledsen) på honom för att han inte hört av sig, så bestämde jag mig för att stanna. Och jo, vi åkte hem tillsammans. Och det var bra. Mysigt. Han nämnde själv att han inte var så bra på att höra av sig. "Jag har märkt det" sa jag och då bad han om ursäkt. Vad nu det betyder. Jag börjar tro att han kanske är en sån som liksom stänger av det som inte finns i det närmaste, att han inte tänker på att det gått tid, men vad vet jag.
Hursom, idag har vi ätit frukost på balkongen och pratat om porrindustrin, innan vi tog en promenad och det var dags för mig att dra och träna.

Jag vet inte. Jag gillar honom och jag tror han gillar mig. Men inte tillräckligt mycket, egentligen. Fast just nu är jag lite för svag för att bryta, känner jag. Om inte annat för att sexet är så jävla bra. Den som lever får se, helt enkelt.

2 kommentarer:

Tears and pearls sa...

Men kul ändå att du mötte honom helt oväntat!

Antoinette sa...

Ja, det var verkligen helt out of the blue! Snacka om slump..